Nieuwe artikelen

Algemene voorwaarden

Verkoop overeenkomst.

 

Alle producten in onze WebShop zijn onderhevig aan prijsveranderingen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Op het moment dat een klant de bestelling bevestigd in de bevestigingsmail gaat de klant een koopovereenkomst aan.

 

Bezorging.

 

De opgegeven levertijden is een indicatie. Overschrijding van deze leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij er een overschrijding is van meer dan 14 dagen. na deze overschrijding kan de klant de overeenkomst ontbinden.

 

 

Gedeeltelijke bezorging.

 

Wij behouden ons het recht voor om een bestelling in delen te leveren. Indien dit het geval is zullen geen extra verzendkosten in rekening gebracht worden, tenzij dit separaat is overeengekomen.

 

 

Retentie.

 

De goederen blijven eigendom van Bowlingonline  totdat de betaling is voldaan.

 

 

Annulering van bestelling

 

De klant kan de bestelling altijd annuleren voor dat de bestelling verzonden is wanneer de annulering plaats vind na het verzenden zullen de verzendkosten bij de klant in rekening worden gebracht. Het Annuleren dient schriftelijk te gebeuren via annulering@bowlingonline.nl

 

 

Breuk of beschadiging van producten.

 

De klant moet na ontvangst de producten controleren op breuk en/of beschadiging. Bij constatering van breuk en/of beschadiging kan de klant deze binnen 2 dagen na ontvangst van de producten schriftelijk reclameren met foto’s . Alle producten worden voor verzending gecontroleerd op breuk en/of beschadigingen.

 

 

Aanbod.

 

Alle offertes van Bowlingonline in welke vorm ook, zijn steeds vrijblijvend, onverbindend en zolang de voorraad strekt, tenzij anders is overeengekomen. Alle afbeeldingen, tekeningen en omschrijvingen van producten zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld.

 

Afhalen Bestelling.

 

Het Afhalen van Produkten kan alleen na het plaatsen van een bestelling via de website, u word via mail of telefoon op de hoogte gebracht vanaf wanneer u uw bestelling kan afhalen.

 

 

Verzendingen per DPD koerier.

 

De DPD doet er meestal één à twee werkdagen over om de bestelling bij u af te leveren. Verzendingen geschieden steeds voor rekening en risico van de koper. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan Bowlingonline . DPD zal maximaal 3 pogingen doen het pakket bij u af te leveren. Wanneer het pakket retour komt omdat deze niet afgeleverd kon worden zijn de verzendkosten voor uw rekening. Orders welke naar ons retour komen doordat deze aan de deur zijn geweigerd of niet zijn afgehaald worden pas nogmaals verzonden nadat u de verzendkosten heeft voldaan.

 

 

Retourneren.

 

Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet of bij aankomst beschadigd is dan kunt u de bestelling, op eigen kosten retourneren. U dient binnen 2 dagen na aflevering van de bestelling onder opgaaf van reden en onder vermelding van uw bank of gironummer Bowlingonline via annulering@bowlingonline.nl op de hoogte te stellen dat u de bestelling retourneert. Vervolgens dient u dan binnen 5 dagen na aflevering van de bestelling de ongebruikte artikelen in de originele onbeschadigde verpakking terug te sturen. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn wanneer dit niet het geval is zal het pakket niet geaccepteerd worden. Bowlingonline zal de aankoopbedrag binnen 10 dagen na ontvangst van de retourverzending terugbetalen.